Skip Navigation
Skip to contents

IMCS 2016 - The 16th International Meeting
on Chemical Sensors July 10 (Sun) ~ 13(Wed), 2016 / Ramada Plaza Jeju, Jeju Island, Korea

Program at-a-Glance

As of April 30,2016

Time July 10 (Sun) July 11 (Mon) July 12 (Tue) July 13 (Wed)
08:30-09:00
(30 min)
Opening Ceremony
09:00-09:45
(45 min)
Plenary I Plenary II Plenary III
09:45-10:05
(20 min)
Coffee Break
10:05-12:05
(120 min)
Oral
Presentation 1
Special
Session 1
Oral
Presentation 4
Special
Session 3
Oral
Presentation 7
Special
Session 4
12:05-13:25
(80 min)
Registration
(13:00-19:00)
Lunch Farewell Session
(12:05 ~ 12:10)
13:25-15:10
(105 min)
Oral
Presentation 2
Special
Session 1
Oral
Presentation 5
Special
Session 3
15:10-15:30
(20 min)
Coffee Break Break
(14:05~14:20)
Coffee Break
15:30-17:30
(120 min)
Oral
Presentation 3
Special
Session 2
Oral
Presentation 6
Special
Session 3
17:30-18:50
(80 min)
Poster Session 1
Chemical & Biochemical
Sensors
Poster Session 2
New Sensor System
18:30 ~ Reception
(18:00-20:00)
Steering Comm. Meeting
(19:00~)
Gala Dinner
(19:00-21:00)

* Click here for session details.

IMCS 2016
Secretariat: The Plan Co. (T. +82-2-538-2042~3, F. +82-2-538-1540)
사단법인 한국센서학회 (The Korean Sensors Society)
대표자명: 박종욱
사업자등록번호: 504-82-05992
주소:
D-1207, Yongsan-Park-Xi, 50-1 Hanganro 1-ga, Yongsan-gu, Seoul, 140-752, Korea
T. +82-2-2071-6616∙ F. +82-2-2071-6617 ∙ E. ksensors@gmail.com
  • Hosted by The Korean Sensors Society
  • Organized by Committee of IMCS 2016